Concertul Roxette din București: Fanii Roxette s-au fotografiat cu Mascota Europa FM – GALERIE FOTO

Mascota Europa FM nu putea lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din 2015, concertul Roxette, desfășurat duminică, 17 mai, la Arenele Romane din Bucureşti. Simpatica mascotă s-a și fotografiat cu fanii trupei, dar și cu ascultătorii Europa FM.

Duoul suedez Roxette a cântat duminică la Arenele Romane din Bucureşti, aceasta fiind cea de-a doua vizită în capitala României, după 2011, și cel de-al treilea show în România.

Cu o colecţie impresionantă de hituri, duoul suedez a reuşit să domine clasamentele muzicale în anii ’90, dar şi mult după, înregistrând, de-a lungul timpului, vânzări de peste 75 de milioane de discuri.

Galeria FOTO cu Mascota Europa FM este publică și pe pagina de Facebook Europa FM, unde vă puteți tăgui dacă ați fost surprinși în fotografii:

Mascota Europa FM nu putea sa lipsească de la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului, concertul…

Posted by Radio Europa FM on Monday, May 18, 2015

Mascota Europa FM s-a fotografiat cu fanii Roxette la Arenele Romane – GALERIE FOTO:

După o lungă pauză în care solista Marie Fredriksson s-a refăcut după lupta câştigată împotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit în 2011. ‘Charm School’, primul album înregistrat după revenirea pe scenă, promovat de single-ul ‘She’s Got Nothing On (But The Radio)’, a reuşit să atragă din nou atenţia fanilor, Roxette făcând încă o dată dovada faptului că rămâne una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reuşit să strângă peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a 153 de concerte.