Confidenţialitate

Concertul aniversar Toto Cutugno, reprogramat pentru februarie 2021

Organizatorii concertului aniversar Toto Cutugno, programat inițial la 29 mai, anunță reprogramarea evenimentului pentru data de 27 februarie 2021, tot la Sala Palatului din Bucureşti.

“Din cauza măsurilor de siguranţă luate de Guvernul României, în contextul încercării de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19, ne găsim în situaţia de a reprograma concertul Toto Cutugno de la Bucureşti. Decizia nu ţine de voinţa organizatorilor sau a artistului. Situaţia mondială este deja cunoscută de toată lumea. Din fericire, concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021, sâmbăta, tot la Sala Palatului din Bucureşti! Biletele rămân valabile. Ne cerem scuze pentru aceasta amânare”, potrivit unui anunț postat pe Facebook.

Deţinătorii de bilete vor putea participa la concertul reprogramat.

“Precizăm faptul că, înţelegând inconvenientul survenit din cauza suspendării fortuite a concertului, organizatorul oferă drept remediu posibilitatea deţinătorilor de bilete de a le folosi pentru a participa la concertul reprogramat pentru data de 27 februarie 2021, returnarea banilor nefiind posibilă în contextul în care anularea concertului nu îi este imputabilă organizatorului, ci unei situaţii de forţă majoră – conform OUG nr. 394/14.05.2020. Dorim să subliniem faptul că organizatorul a depus şi continuă să depună toate eforturile pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii identice cu cele stabilite iniţial, respectiv concertul a fost reprogramat în aceeaşi locaţie, Sala Palatului”, adaugă organizatorii.

Celebru solist italian, Toto Cutugno sărbătoreşte 50 de ani de activitate muzicală.

Artistul a promis pentru acest eveniment special să prezinte în faţa fanilor cele mai bune piese din întreaga discografie.