Concertul ANDRA din Garajul Europa FM, disponibil integral pe Internet (VIDEO)

Andra a concertat miercurea trecută în cel mai muzical garaj din România, Garajul Europa FM.

Garajul Europa FM a găzduit miercurea trecută un concert impresionant al Andrei alături de noua trupă, înfiinţată cu două luni în urmă.

Ei sunt noua mea familie, este o trupă nouă, foarte frumoasă, talentată. Acum poate mă voi decide să încep să compun şi eu‘, a mărturisit artista.

Alături de Andra, pe scenă a urcat şi What’s Up, cel pe care artista l-a prezentat drept ‘un băiat foarte talentat, care ajunge cu două minute înainte să înceapă concertul’.’Am avut foarte multe concerte împreună, la unele a vorbit atât de mult încât i-am zis că este Florin Piersic Junior. Dar este foarte talentat şi îmi este tare drag!‘ a adăugat Andra.

Cei doi au interpretat împreună piesele ‘ K la meteo’ şi ‘Taxi’. What’s Up i-a oferit Andrei un trandafir şi i-a compus ad hoc câteva versuri: ‘Pentru că eşti artista mea iubită, am răcit şi eu, să nu fii doar tu răcită!

Gazda concertelor din Garajul Europa FM, George Zafiu, a întrebat-o pe Andra dacă soţul ei, Cătălin Măruţă, a cucerit-o tot cu trandafiri ‘Ohooo, câţi mi-a adus. Trandafiri şi vreo 500 de kilograme de pepeni!’

Ca la fiecare dintre concertele ei, tatăl Andrei i-a fost şi de această dată alături. Soţul ei a rămas să aibă grijă de cel mic.

David este răcit, are febră, ori eu am luat răceala de la el, ori el de la mine‘, a spus Andra. Înainte să înceapă concertul artista a vorbit cu Măruţă la telefon, pentru a se asigura că fiul ei se simte bine.’Ai tot repetat două cuvinte cât ai vorbit cu el, ce i-ai tot spus?‘ a fost curios George Zafiu.’Că îl iubesc!‘ a recunoscut Andra.

În ciuda furtunii şi codului galben emis de meteorologi, fanii Andrei au fost prezenţi în număr mare la concert. Pe câţiva dintre ei nu i-a speriat nici distanţa şi au venit din Arad. Unul dintre copiii prezenţi la concert i-a făcut Andrei o surpriză care a emoţionat-o până la lacrimi, i-a adus două maşinuţe pentru fiul ei.’David o să se bucure foarte tare, mai ales că nu se simte prea bine. Vă rog să nu-i daţi maşina lui What’s Up. Când vine la noi în vizită se joacă cu maşinile lui David! a povestit artista.

Click aici pentru înregistrarea concertului Andra din Garajul Europa FM