Confidenţialitate

Concert Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aflat deja la a IV-a ediție, joi, 04 octombrie 2018, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Pe scena evenimentului vor urca artista Irina Sârbu, trupa Littleimpro și Ansamblul de dansuri populare CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI achiziționat de la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA din Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București sau la datele de mai jos.

Companiile pot achiziţiona unul dintre pachetele de sponsorizare GOLD (5.000 EUR), SILVER (3.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR). Mai multe detalii la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261 | www.concordia.org.ro