Comunicatul Universal Music România, care a lansat albumul trupei Goodbye to Gravity

În momentul izbucnirii incendiului din Colectiv, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert prin care marca lansarea unui nou album. Casa de discuri care a lansat albumul, Universal Music România, a transmis un comunicat în care îşi exprimă public condoleanţele:

Echipa Universal Music România este devastată de urmările tragediei petrecute la clubul Colectiv. Suntem îndureraţi pentru toţi cei care nu mai sunt printre noi, suntem îngrijoraţi pentru viaţa tuturor celor care sunt răniţi, la spital şi suntem alături de familiile tuturor victimelor incendiului.

Foarte mulţi dintre cei aflaţi la concert ne sunt sau ne erau prieteni, colaboratori, sunt sau erau artiştii noştri, o parte dintre noi eram acolo. Era lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity.

Doi dintre membrii formaţiei şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei sunt în stare critică, la spital. Este cutremurător ca nişte tineri să îşi piardă viaţa încercând să facă viaţa altor tineri mai frumoasă.

Această tragedie, care ne îndoliază sufletul, nu trebuie să zdruncine credinţa noastră în muzică. Le mulţumim tuturor celor care au dat dovadă de compasiune în aceste zile şi îndemnăm pe toată lumea să arate în continuare solidaritate fată de victimele incendiului şi apropiaţii acestora.