Confidenţialitate

Competiţie strânsă la DHS CORVIN MTB 2015 – VIDEO

Weekendul trecut a avut loc DHS CORVIN MTB 2015, competiţie al căruit start s-a dat din curtea exterioară a Castelului Corvinilor, din Hunedoara. Pe lângă descoperirea peisajelor speciale din zonă, cu trasee care au urmat dealurile, văile, cursurile de apa şi pădurile munţilor Apuseni în arealul munţilor Poiana Ruscă, participanţii au avut parte de mai multe provocări, printre care traversarea tunelului abandonat de la Cătănaş, lung de 750 m, dar şi vremea ploioasă din cea de-a doua zi de concurs.

Sâmbătă, având soarele de partea lor, cicliştii s-au întrecut în proba XCO pe un traseu 3km, cu o diferenţă de nivel de 120 m, în jurul Castelului Corvinilor, o portiune cuprinzând curtea exterioară a acestuia. Listă câştigătorilor este disponibilă aici: http://dhscorvinmtb.ro/2015/09/05/rezultate-concurs-xco/

Duminică a fost rândul probelor de rezistenţă. După o ploaie care a udat bine traseul, soarele s-a arătat fix la ora startului. Pentru proba de maraton, traseul a avut 75 km, cu o diferenţă de nivel de 2260 m, elementul de inedit fiind acela că a legat Castelul Corvinilor de Cetatea Devei.

Proba Hobby, la care au luat parte şi câştigătorii concursului organizat împreună cu DHS pe europafm.ro, a cuprins 30 km de traseu, cu o diferenţă de nivel de 680 m.

Competiţia DHS CORVIN MTB 2015 a fost organizată de Grupul DHS împreună cu CS Silver Fox, Consiliul Judeţean Hunedoara, Primăria Municipiului Hunedoara şi Primăria Municipiului Deva, cu susţinerea Europa FM.