Comisia Europeană: Preşedintele Junker a suferit o criză de sciatică, nicidecum nu era în stare de ebrietate-VIDEO

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a suferit o criză de sciatică miercuri seară în timpul summitului NATO de la Bruxelles, a declarat vineri purtătorul său de cuvânt, Margaritis Schinas, care a răspuns astfel comentariilor conform cărora Juncker ar fi fost în stare de ebrietate, transmite AFP.

O înregistrare video, distribuită masiv pe reţelele de socializare, îl arată pe luxemburghezul în vârstă de 63 de ani ezitant şi pierzându-şi echilibrul după o fotografie de grup şi înaintea unui dineu oficial la summitul NATO de la Bruxelles.

”Preşedintele (Comisiei Europene) Juncker a recunoscut public că sciatica îl jenează la mers. Din păcate, aşa s-a întâmplat şi miercuri seară”, a declarat Margaritis Schinas, într-o conferinţă de presă la Bruxelles.

”Preşedintele doreşte să mulţumească public premierilor (olandez) Mark Rutte şi (portughez) Antonio Costa, care l-au ajutat în acest moment dureros”, a adăugat reprezentantul Comisiei Europene.

Referitor la întrebarea dacă Jean-Claude Juncker era în stare de ebrietate, Schinas a spus că este ”de prost gust că anumite media publică titluri insultătoare profitând de durerea” preşedintelui Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker „ia medicamente şi se simte mai bine”, a continuat Margaritis Schinas, care a vorbit despre ”agenda încărcată” a preşedintelui CE în ziua de joi, care a urmat recepţiei, în timpul summitului NATO. Săptămâna viitoare ”el va continua să muncească intens, aşa cum face de la începutul carierei sale publice”, a încheiat purtătorul de cuvânt al executivului comunitar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS