Comedia “Ride Along 2”, pe primul loc în box office-ul nord-american – VIDEO

Comedia “Ride Along 2″, regizată de Tim Story, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 34 milioane de dolari, potrivit leblogtvnews.com.

În urmă cu exact doi ani, comedia “Ride Along”, cu Ice Cube, Kevin Hart şi cu actorul român Dragoş Bucur, avea să fie o surpriză uriaşă în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 135 milioane de dolari, în contextul în care bugetul său de producţie a fost de doar 25 milioane de dolari.

“Ride Along 2” a avut un buget de producţie de 40 milioane de dolari şi prezintă noile aventuri ale agentului de pază logoreic Ben Barber, interpretat de Kevin Hart, nou acceptat în academie, care face din nou echipă cu James Payton, un detectiv coleric, jucat de Ice Cube, pentru a patrula pe străzile din Atlanta, potrivit cinemagia.ro.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a menţinut filmul “The Revenant”, regizat de Alejandro González Iñárritu, în care actorul Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii extrem de ostile, în secolul al XIX-lea. “The Revenant” a obţinut încasări de 29,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul “Star Wars: The Force Awakens“, cel mai recent film din seria “Star Wars”, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de patru săptămâni în box office-ul nord-american şi a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 25,1 milioane de dolari.

Drama “13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi”, regizată de Michael Bay, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 16 milioane de dolari, iar comedia “Daddy’s Home”, cu Mark Wahlberg şi Will Ferrell, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS