Combină sportul cu muzica în vacanță: Stațiunea unde cele mai mari staruri ale muzicii dance te așteaptă la festival pe culmile Alpilor (P)

Electric Mountain Festival începe la finalul acestei luni şi se întinde până pe 9 aprilie 2016. Având atât de multe zile de Electric Mountain Festival aţi putea fi tentaţi să îl credeţi un eveniment mult diluat. În realitate însă fiecare zi aduce un line up care să-i cucerească pe turiştii care se relaxează în Sölden. Printre cei care mixează sunt Nicky Romero, Sam Feldt, Fedde Le Grand şi Robin Schulz.
Aşa se face că mii de oameni se adună şi se distrează, în ciuda frigului, pe muzica electronică mixată live la baza pârtiei.

Ediţia a 5-a a Electric Mountain Festival, desfăşurată în valea Oetztal, le oferă acces gratuit la evenimente celor care au ski pass valid.

De experienţa Electric Mountain Festival au avut parte şi membrii echipei noului film James Bond, care s-a filmat în primele două luni ale acestui an. Cele mai spectaculoase scene din „Spectre” s-au filmat în staţiunea austriacă Sölden. Clădirea iceQ, care găzduieşte un restaurant şi poate fi găsită în vârful muntelui Gaislachkogel, este centrul acţiunii.

007 – Ai găsit codul care te duce la vizionarea VIP a filmului „Spectre”. Înscrie-l acum aici

 

specte007-Solden