Colors of Nature, spectacol de modă caritabil

Sâmbătă a avut loc la Premier Palace Spa Hotel prima ediție a spectacolului de modă dedicat strângerii de fonduri, intitulat Colors of Nature.

Peste 80 de invitati au putut admira, sambata, creatiile colectiei ‘Colours of nature’, prima colectie lansata de brandul MOENRA, dar s-au bucurat si de extragerea premiilor la tombola caritabila a serii. Peste 4000 de lei a fost valoarea premiilor oferite la tombola.

‘ Seara aceasta a fost pentru noi, creatorii Moenra, un motiv dublu de fericire: lansarea primei noastre colectii si strangerea de fonduri pentru un proiect pe care il sustinem, dupa fortele noastre, de mai mult timp. Consideram ca femeia MOENRA este o femeie care se implica in viata celor din jurul ei, ca fiecare brand ar trebui sa aiba si valoarea sociala adiacenta brandului, respective valoarea sociala. Le multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi si ne-au sustinut‘ a declarat Monica Mirela Lupu, unul din designerii brandului MOENRA.

Fondurile stranse, aproximativ 6000 lei in bani si produse, vor ajuta la construirea primului loc de joacă pentru copiii nevoiași din proiectul Edulier Corbeanca.

Ne bucuram foarte tare de aceasta initiative si de participantii care au inteles ca pot ajuta copiii saraci sa se bucure de copilarie. Caci ce este mai frumos decat sa iti future vantul pletele atunci cand te dai in leagan, intr-o zi de vara? Le multumesc creatoarelor de la MOENRA si tuturor prietenilor si voluntarilor care au ajutat sa implinim un vis- primul loc de joaca‘ a decalarat Cristiana Ionescu, fondatoarea proiectului Edulier Corbeanca.