Confidenţialitate

Coloanele sonore FIFA 21 și VOLTA FOOTBALL vor include peste 100 de artiști

„Într-un moment în care legăturile noastre comune înseamnă mai mult decât oricând, coloana sonoră a jocului EA SPORTS FIFA 21 definește noțiunea de cultură la nivel mondial cum nu a mai facut-o niciodată“, a declarat Steve Schnur, President of Music, Electronic Arts.

„Zilele granițelor, în sens muzical, au dispărut. Scopul nostru prin coloana sonoră este de a schimba modul în care jucătorii din întreaga lume aud și experimentează fotbalul și de a îi ajuta să descopere muzica nouă care le va schimba viața.”

Pentru a aduce jucătorii FIFA 21 mai aproape unii de alții, fanii vor putea asculta coloana sonoră VOLTA FOOTBALL în timp ce joacă alte moduri, cum ar fi FIFA Ultimate Team și Career, și vor putea alege din setări să audă atât piesele FIFA 21, cât și cele din VOLTA FOOTBALL în cadrul tuturor meniurilor. Atât coloanele sonore FIFA 21, cât și VOLTA FOOTBALL sunt disponibile de astăzi pe platformele de streaming importante, inclusiv Spotify, Apple și Deezer. Fanii pot face de asemenea precomandă* de FIFA 21 până la 9 octombrie și pot primi noi kit-uri FIFA Ultimate Team concepute de Anitta, Rema, Lil Mosey, DAVE și BEAM.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver, și va fi disponibil în toată lumea din 9 octombrie 2020 pe PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin™ și Steam.