Confidenţialitate

Coloană oficială pentru Deșteptarea: Vlad Petreanu a venit în Deșteptarea folosindu-l abuziv George Zafiu drept antemergător – VIDEO

”Scandalos, Vlad Petreanu vine la radio folosindu-l abuziv pe bietul George Zafiu drept antemergător, girofar şi sirenă în acelaşi timp. Vezi AICI cum se strecoară prin trafic şi cine îi deschide drumul, trecând cu o viteză uluitoare prin intersecţiile aglomerate”, au scris matinalii pe pagina de Facebook Radio Europa FM, joi dimineața. Iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Înregistrarea ”tuluburătoare” a devenit instant un succes în rețeaua de socializare, având în câteva ore peste 100.000 de vizualizări.

Girofarul Europa FM

Scandalos, Vlad Petreanu vine la radio folosindu-l abuziv pe bietul George Zafiu drept antemergător, girofar şi sirenă în acelaşi timp. Vezi AICI cum se strecoară prin trafic şi cine îi deschide drumul, trecând cu o viteză uluitoare prin intersecţiile aglomerate!

Posted by Radio Europa FM on Wednesday, October 28, 2015

Aluzia la scandalul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea a fost sesizată de ascultătorii Europa FM care s-au întrecut în comentarii care mai de care:

Catalin Amariei despre Oprea si concediul lui