Colinde cu Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu a lansat primul său album de colinde româneşti, ‘O, ce veste minunată’.

Albumul ‘O, ce veste minunată!’, lansat de Angela Gheorghiu, cuprinde cele mai populare colinde românşti, printre care ‘Bună dimineaţa la Moş Ajun’, ‘Florile dalbe (Astăzi s-a născut Hristos)’ şi ‘Colindiţa’.

Am înregistrat acest album de colinde pentru a readuce în suflet acea bucurie simplă, dar înalţătoare a Crăciunului petrecut alături de cei mai dragi oameni. Sunt fericită şi emoţionată să pot oferi publicului primul CD cu colinde româneşti de referinţă, cu aranjamente gândite pentru spiritul şi vocea mea. Este un vis împlinit pentru mine, pentru că este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundaţiei pe care am înfiinţat-o şi care-mi poartă numele, Fundaţia Angela Gheorghiu. Le mulţumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a vă putea oferi ce este mai de preţ în muzica românească tradiţională de Crăciun. Vă urez să aveţi parte de sărbători cu mare bucurie şi pace sufletească!’, a spus Angela Gheorghiu.

Albumul ‘O, ce veste minunată!’ va putea fi găsit începând de azi în magazinele de specialitate, dar şi în hypermarketuri, la raionul de muzică, după cum anunţă reprezentanţii artistei.