Confidenţialitate

“#Colectiv – Nouă ne pasă”, eveniment organizat duminică de răniţii din Colectiv

Pe 30 octombrie, la un an de la tragedia în care au pierit 64 pe suflete și alte 160 de persoane se chinuie cu tratamente și operații, va avea loc un eveniment rock caritabile, la Arenele Române din București, unde sunt aşteptaţi aproximativ 1500 de participanţi.

La Arenele Romane va fi un stand special amenajat, unde cei prezenți vor putea achiziționa diferite produse unicat primite din partea formațiilor românești și străine, care s-au oferit să-i susțină astfel pe cei aflați în suferință.

Evenimentul, organizat de către o parte din răniți împreună cu Asociația Promusic Events, va fi unul de amploare, unde, pe lângă concerte și licitații, #FIND_US (Asociația Fotografilor de Concerte) va veni cu o selectie de printuri (forex colantat, 50x70cm) cu trupa Goodbye to Gravity. Acestea vor putea fi achiziționate direct de la eveniment la prețul fix de 200 lei, iar fondurile strânse de asociație de pe aceste printuri vor merge către colegii fotografi care se afla în procesul de recuperare.

De asemenea, cei de la Crucea Roșie vor prezenta participanților modalități de prim ajutor în caz de nevoie.

În acest eveniment sunt incluse atât formații tinere precum DAYS OF CONFUSION, UP TO ELEVEN, 9.7 RICHTER, ai căror membri au fost răniți în accident, cât și artiști consacrați printre care se numara Holograf, Vama și Nicu Covaci.

În urma evenimentului caritabil fondurile obținute vor fi donate pentru ajutorarea victimelor din tragedia Colectiv. Cu siguranță că sumele colectate nu vor putea acoperi integral costurile operațiilor și tratamentelor, dar nu putem fi indiferenți la suferințele celor rămași în viață, la suferințele celor care iubesc muzica rock și care au sprijinit acest fenomen.

Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar in limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului (30 octombrie 2016).