Colaborare inedită. Daniel Iordăchioae cântă împreună cu What’s UP “Pe Furiş” – VIDEO

Daniel Iordăchioae revine pe scena muzicală românească cu o colaborare surprinzătoare cu What’s UP. Noul single “Pe Furiş” a adunat în câteva ore peste 10.000 de vizualizări pe canalul de YouTube Roton.

“În primul rând, ca adolescent, am făcut pe furiş toate lucrurile interzise şi la care râvneam: prima ţigară, prima bere, primul amor, prima bătaie (voită), prima pereche de blugi pe care mi-o doream şi n-aveam parte de ea pentru că mai aveam înca trei perechi acasă. Până şi declaraţiile astea le dau pe furiş, pentru că nu ştiu dacă sunt de acord cu ele”, spune Daniel Iordăchioae .

Pe furiş este o piesă la care am lucrat cu drag, la fel ca în orice alt proiect în care mă implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generaţiei de aur. Sper că piesa să ajungă direct în inimile voastre”, declară What’s UP.

Videoclipul piesei Daniel Iordăchioae & What’s UP – “Pe Furiş” are regia semnată de Anthony Icuagu. Clipul “Pe Furiş” are în prim-plan doi tineri care se regăsesc unul pe altul “pe furiş”.