Confidenţialitate

CNAIR: Recomandăm limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 tone

Prin intermediul unui comunicat trimis presei, CNAIR transmite că toate direcțiile regionale sunt mobilizate și vor interveni ”unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță” și face apel, în același timp, la o prudență sporită din partea șoferilor. Reprezentanții companiei naționale de drumuri recomandă limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 t, pentru evitarea producerii de blocaje în trafic din cauza fenomenelor meteorologice..

”Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare pentru intervalul, 09.01, ora 23:00 – 12.01.2021, ora 06:00, ce vizează precipitații mai ales sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului și depuneri de polei, în special în zona de sud a țării.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele vizate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Recomandăm limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 t, pentru evitarea producerii de blocaje în trafic din cauza fenomenelor meteorologice.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță”.

FOTO: CNAIR