Cluj: Festivalul International de Stand Up Comedy (AUDIO)

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy promite 30 de ore de glume bune și 25 de artiști

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy (FISC), care se va desfășura la Cluj între 3 și 10 noiembrie, va avea anul acesta un program de spectacole multilingvistic, respectiv în română, maghiară și engleză, precum și comedianți invitați din alte țări.

Organizatorii promit 13 show-uri și 30 de ore de glume bune la cea de-a doua ediție a festivalului.

Pentru ediția din acest an, pe care au diversificat-o tocmai pentru a răspunde cât mai bine unui public din ce în ce mai eterogen care trăiește în Cluj-Napoca, organizatorii FISC aduc peste 25 de artiști în trei săli de spectacol – Casa de Cultură a Studenților, Cinema Victoria și Shto College Bar.

Dintre invitații din străinătate, organizatorii au amintit de Angie McEvoy, Paul Pirie și Simon Feilder din Marea Britanie, dar și de scoțianul Paul Pirie.

Dintre vedetele autohtone, pe scena FISC va urca Mihai Bobonete, care-l interpretează în producția ‘Las Fierbinți’ pe Bobiță, patronului unei crâșme.

Prima ediție a Festivalului Internațional de Stand UP Comedy a adus în 2013 la Cluj 20 de artiști și șase seri de spectacol, cu 15 ore de spectacol. Evenimentul, organizat de Studcard și produs de Guevara Events, a avut o audiență de peste 4.000 de spectatori.