Confidenţialitate

Clotilde Armand, scrisoare deschisă despre România

Clotilde Armand a trimis o scrisoare deschisă președintelui Comisiei Europene, Jean-Clade Juncker, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și președintelui francez, Emmanuel Macron.

În scrisoare, reprezentanta USR scrie despre România, supusă unei campanii continue de dezinformare din partea PSD si ALDE

 Clotilde Armand scrie că este preocupată de soarta Romaniei și vorbește despre modificările ce urmează a fi aduse Legilor Justiției.

Ea declară că noile schimbări nu fac decât să „mutileze statul de drept, Justitia si parcursul european al tarii, cu un singur obiectiv: acela de a scapa unii politicieni de diverse anchete penale.

Președinta filialei de sector 1 a Uniunii Salvati Romania amintește și de protestele din iarnă, când Guvernul PSD a încercat o primă modificare a Legilor Justiței.

Clotilde Armand avertizează că, în prezent, ne aflăm în fața unor noi astfel de încercari – prin comisia specială din Parlament și prin proiecte guvernamentale.

Clotilde Armand – care este și consilier local – se referă și la modificările fiscale anunțate și scrie despre dificultatea prin care vor trece bugetele locale.

Reprezentanta USR își încheie scrisoarea rugând oficialii comunitari să analizeze evoluția politică de la noi și să sprijine proiectele ce pot dezvolta întradevăr Romania, care rămâne o țara atasată ideii europene.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.