Confidenţialitate

Citește românește și câștigă în Deșteptarea de Vară 12 cărți ale unor autori români!

Știm că e o vară atipică, dar cărțile ne pot deveni aliați. Prin intermediul lor, putem evada în lumi noi.

Postul nostru de radio s-a alăturat campaniei de promovare “Citeşte Româneşte”, un proiect dedicat promovării cărţilor autorilor autohtoni.

Înscrie-te la concurs și răspunde la întrebarea “Ce cărți ale autorilor români ai lua cu tine în vacanță?” Poți câștiga, în Deșteptarea de Vară, un pachet cu câte 12 cărți scrise de autori români.

Cătălin Striblea și Radu Constantinescu vor trage la sorți, în fiecare zi, de luni până vineri, câte un câștigător care va primi un pachet cu câte 12 cărți scrise de autori români. Vor avea și o scurtă intervenție telefonică cu câștigătorii, pentru a afla mai exact ce cărți preferă pentru vacanța de vară.

Proiectul “Citește Românește” este realizat cu sprijinul Asociaţiei Editorilor din România și a Uniunii Scriitorilor din România și îşi doreşte să crească consumul de carte autohtonă.

În România, aproape 20 de milioane de cărți se vând anual, totalizând aproximativ 100 de milioane de euro. Toți vecinii noștri cumpără mai multe cărți decât românii: în Ungaria, piața de carte este 130 de milioane de euro, la o populație în jumătate cât România, iar în Bulgaria, piața de carte este de circa 60 de milioane de euro, la o populație de trei ori mai mică decât a României.

Haideți să schimbăm aceste cifre!