Confidenţialitate

Circulaţie rutieră deviată prin Curtea de Argeş, după un blocaj pe DN 7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş informează că traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost deviată, vineri dimineaţă, prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C, după ce DN 7 a fost blocat de un autocamion.

“Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului pentru asigurarea măsurilor necesare reluării traficului în condiţii de siguranţă. Traficul este deviat pe DN 7C – Curtea de Argeş”, precizează IPJ Argeş.

Traficul rutier a fost blocat vineri dimineaţă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după ce un autocamion a rămas imobilizat pe carosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, incidentul a avut loc în zona localităţii Drăganu.

“În judeţul Argeş, circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în localitatea Drăganu (km 131+300 de metri), a fost oprită, din cauza unui autotren rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare, în urma unui eveniment rutier”, a precizat Centrul Infotrafic.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a informat că autocamionul a intrat într-un şanţ de la marginea drumului, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Traficul urmează să fie reluat după îndepărtarea autovehiculului de pe carosabil.