Confidenţialitate

Circulaţie întreruptă sau îngreunată din cauza inundaţiilor pe mai multe sectoare de drum naţional

Mai multe sectoare de drum naţional din ţară au circulaţia rutieră întreruptă sau îngreunată din cauza inundaţiilor, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Tronsoane de drum naţional cu circulaţia întreruptă sunt DN15 Borsec -Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului din judeţul Neamţ, DN2N, la Jitia şi DN2L, la Soveja, ambele din judeţul Vrancea, DN11B Cozmeni – Târgu Secuiesc, în zona localităţii Casinu Nou din judeţul Harghita şi DN73A, între localităţile Şinca şi Poiana Mărului din judeţul Braşov.

Tronsoane de drum naţional cu circulaţia îngreunată sunt în judeţul Caraş -Severin pe DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, în zona localităţii Radimna, în judeţul Suceava pe DN17 Suceava – Vatra Dornei, în zona localităţii Frasin, în judeţul Bacău pe DN11 Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni şi în judeţul Neamţ pe DN15B Târgu Neamţ – Ceahlău, între localităţile Pipirig şi Vânători-Neamţ.

De asemenea, sunt 5 drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă, respectiv în judeţul Teleorman pe DJ 546 Liţa – Segarcea, în judeţul Suceava – DJ 174A, pe raza localităţii Broşteni şi DJ 177A, pe raza localităţii Doroteia, în judeţul Bacău pe DJ 252B Răcătău de Jos – Pînceşti şi în judeţul Harghita pe DJ 124, pe raza localităţii Mihăileni.

Pe DJ102I Valea Doftanei – Câmpina şi DJ 101S Valea Doftanei – Secăria, ambele din judeţul Prahova, circulaţia este îngreunată.

În judeţul Botoşani, din cauza aluviunilor care au spălat terasamentul, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 608 Iaşi – Dorohoi este întreruptă la kilometrul feroviar 85+500 de metri, între staţiile CF Truşeşti şi Dângeni. Se lucrează la repararea acestuia.