Confidenţialitate

Circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale

Din cauza vizibilității foarte reduse pe carosabil, ca urmare a viscolului puternic și pentru a permite intervenția utilajelor de deszăpezire, în județul Botoșani, circulația rutieră este întreruptă pe trei drumuri naționale (DN24C Ștefănești – Românești, DN29 Săveni – Manoleasa și DN29A Darabani – Rădăuți Prut).

Consiliul Judeţean Botoșani informează că este închis traficul rutier și pe următoarele sectoare de drum judeţean: Coţuşca – Rădăuţi Prut (DJ 282), Mileanca – Coţuşca (DJ 293), Avrămeni – Mitoc (DJ 294A), Borolea – Zahoreni (DJ 294 C), Dângeni – Hăneşti (DJ 282) şi Dângeni – Mihălăşeni (DJ 294).

Nu sunt anunțate alte drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

La această oră se semnalează precipitații sub formă de ninsoare pe artere din județele Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Bihor, Maramureș, Alba, Botoșani și Prahova.

De asemenea, ninsoare viscolită se semnalează acum pe mai multe drumuri din județele Botoșani, Maramureș, Brașov, Covasna și Argeș.