Confidenţialitate

Cine sunt membrii Direcţia 5 – GALERIE FOTO

Membrii trupei Direcţia 5 par mai tot timpul misterioşi, sunt serioşi în fotografii şi nu sunt dispuşi să dezvălui prea multe amănunte din vieţile lor private. Sunt discreţii intangibili ai muzicii de la noi.

Marian Ionescu

marian ionescu

Membru fondator şi liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu, s-a născut pe data de 25 octombrie 1962, în Bucureşti. Cântă la pian şi chitară bass şi a devenit celebru odată cu înfiinţarea trupei Direcţia 5, pe care a şi condus-o de-a lungul timpului. Până să pună bazele trupei Direcţia 5Marian Ionescu a mai cântat în 1983 în grupul Timpuri Noi, apoi a trecut pe la Totuşi, între anii 1985-1986, şi B 22 în anul 1990.

Cristi Enache

cristi enache

Solistul Cristi Enache s-a născut pe 26 martie 1976 la Bucureşti şi a început să cânte încă din adolescenţă. Pe scenă a urcat pentru prima dată în 1993, alături de formaţia de liceu cu care cânta la acea vreme. În trupa Direcţia 5 a intrat pe 22 iunie 1998. De atunci, Cristi Enache a crescut frumos, iar acum cântă ceea ce simte şi simte ceea ce trăieşte.

Toni Şeicărescu

toni seicarescu

Vocalistul Toni Şeicărescu este născut pe 19 de septembrie 1967. A mai făcut parte şi în trecut din trupa Direcţia 5, iar de curând, a cântat în trupa Iris, luându-i locul lui Cristi Minculescu. Ulterior, Toni Şeicărescu a părăsit şi trupa Iris, pentru că i se cerea să cânte şi să se comporte pe scenă exact ca solistul Cristi Minculescu. În 2013, Toni Şeicărescu s-a întors alături de trupa Direcţia 5 din care face parte şi azi.

Nicu Damalan

Nicu Damalan

Chitaristul Nicu Damalan s-a născut p1 19 septembrie 1967.  În perioada 1992-1993, a avut o colaborare de scurtă durată cu Laura Stoica, pentru care a compus piesele “Nici o stea” şi “Cartierul cântă rock”. După această perioadă s-a alăturat formaţiei Krypton unde a activat timp de trei ani.

Marius Keşeri

Marius Keşeri

Marius Keşeri, născut pe 7 martie 1965, este toboşarul formaţiei Direcţia 5. De-a lungul carierei sale, Marius Keşeri a mai cântat alături de Voltaj, Quartz, Vali Sterian şi Compania de Sunet, dar şi alături de formaţia Hardton în Târgovişte.

Carmin Ionescu

carmin ionescu

Carmin Ionescu, basistul formaţiei, este fiul lui Marian Ionescu.