Confidenţialitate

Cine sunt câștigătorii concursului Trolii Selfie din Deșteptarea | VIDEO

Câștigătorii concursului “Pășește într-o nouă aventură a Trolilor cu Carrefour la Europa FM!
sunt Alexandru Brutaru, Simona Banica și Avram Sofica.

În acestă toamnă, am descoperit în Deșteptarea magia trolilor de la Carrefour și am pornit alături de ei în cele mai interesante aventuri.

Cum au fost aventurile trolilor alături de Europa FM, în Deșteptarea:

Anul acesta, Carrefour îi invită pe copii și pe părinți în călătoria muzicală „Trolii Descoperă lumea”.

Împreună cu simpaticele personaje, cei mici învață lecții valoroase de iubire, toleranță și diversitate și pătrund în lumea sclipitoare a trolilor.

Cumpărăturile de la Carrefour îți aduc magia trolilor! Cumperi de o anumită sumă din rețeaua de magazine și/sau la produsele partenere selecționate și semnalizate la raft și primești unul sau mai multe pliculețe TROLII.

Fiecare pliculeț TROLII conține un magnet, un abțibild reutilizabil și un autocolant-punct. Lipești cinci autocolante pe talonul colector pe care îl găsești gratuit la casele de marcat din rețeaua Carrefour și ai 50% reducere pentru una din cele șase jucării de pluș, personajele principale din Trolii Descoperă Lumea.

În primă instanță, au fost disponibili doar cinci plușuri în rețeaua de magazine, acum aveți posibilitatea să achiziționați cel de-al șaselea pluș surpriză, Tiny Diamant.

În plus, colecția mai cuprinde 48 de abțibilduri reutilizabile cu diferite personaje, precum și 48 de magneți pe care îi poți colecționa într-un album special TROLII, disponibil contra cost la casele de marcat.