Cine este Laura Bretan, copila care a lăsat America fără cuvinte – GALERIE FOTO

Laura Bretan, eleva de 13 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la „Românii au talent”, acum face furori și în SUA, la „America’s Got Talent”.

Tânăra a fost trimisă direct în semifinalele prestigiosului concurs cu ajutorul butonului auriu, în urma unei interpretări de excepție.

Laura Bretan este de origine română, însă s-a născut în Statele Unite ale Americii și locuiește în Chicago.

Laura a început să cânte de la vârsta de 4 ani, îndemnată de mama sa, apoi a fost îndrumată de către Cristian Dumetrana, profesor de muzică din Chicago. Acum studiază canto cu Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra.

laura bretan (7)

Copilă timidă şi gingaşă, dar cu voce demnă de o soprană de operă, a impresionat publicul american în ultima vreme. A fost nominalizată pentru premiul „Cel mai bun artist sub vârsta de 15 ani” la Chicago Music Awards.

laura bretan (3)

A câştigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani, plus alte concursuri precum Stars of Tomorrow sau Amateur Night. În plus, televiziunile ABC 7 şi CBS au realizat reportaje despre viaţa fetiţei, iar în iunie 2014, Laura Bretan a interpretat imnului naţional pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

laura bretan

În aprilie, Laura Bretan a urcat pe scena concursului ”Românii au talent”, unde a interpretat piesa ”O mio bambbino caro”. Laura s-a calificat direct în finala , etapă care va avea loc vineri seară. Ea a fost convinsă să participe la „Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.


Romanii au talent 2016: Laura Bretan – Interpreteaza melodia O mio babbino caro pe romaniiautalent.protv.ro

Marți seară, Laura Bretan a încântat pe toți cei care au văzut-o pe scenă la „America’s Got Talent”. Momentul său a fost atât de emoționant, încât, la final, a izbucnit în lacrimi, în aplauzele publicului.

”Am emoţii, am văzut mulţi oameni foarte talentaţi aici”, a spus tânăra pe scena „America’s Got Talent”, înainte de a cânta aria ”Nessun Dorma”, compusă de Giacomo Puccini.

”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre juraţi, după încheierea momentului Laurei Bretan.

La rândul său, producătorul de televiziune Simon Cowell a mărturisit că, după emoţiile afişate de Laura Bretan înaintea interpretării ariei, nu credea că ea poate vorbi.

”A fost ireal. Nu m-am gândit că poţi vorbi, dar să cânţi aşa… Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti”, a mai spus Simon Cowell.

Mel B (Melanie Janine Brown), care a cântat în grupul Spice Girls, a fost cea care a apăsat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinala concursului „America’s Got Talent”.

”Cred că acest show îţi va schimba cu adevărat viaţa, iar eu îţi voi schimba viaţa acum”, a spus Mel B înainte de a apăsa butonul.

Foto: Facebook/Laura Bretan

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS