Cine este Jasmina Răsădean, din echipa Irina Rimes, care merge în finala Vocea României 9

Jasmina Răsădean are 17 ani, este din Arad și studiază la Colegiul de Artă din oraș.

A crescut cu muzica în casă pentru că se trage dintr-o familie de muzicieni. Bunica din partea mamei cântă muzică clasică iar tatăl sau natural este lăutar -fiind foarte priceput în mânuirea unui acordeon. Jasmina Răsădean crede că de la acesta a moștenit talentul, mai ales că îi seamăna foarte mult și mărturisește că este pasionata de muzica lăutărească. Mama Jasminei lucrează ca operator de ambalare într-o fabrica, însa în trecut a lucrat ca manichiurist. Mărturisește că este foarte apropiată de ea și spune că sunt cele mai bune prietene.

Părintii sunt divorțați de când Jasmina avea 8 ani, însa relațiile au rămas strânse cu ambii părinți. În acest moment locuiește împreuna cu mama sa, în Arad, însa este adesea prezentă și la tatăl sau acasă, în Oradea. Acesta mai are doi copii din altă căsătorie cu care Jasmina spune că se înțelege foarte bine.

Pe lângă vocea pe care telespectatorii PRO TV au putut să o admire în concursul Vocea României, Jasmina Răsădean știe sa cânte la pian și la flaut și este mândră ca a avut ocazia sa cânte împreună cu Filarmonica din Arad.

Spune că este atrasă de tot ce ține de artă și nu se vede făcând altceva.

A făcut inițial parte din echipa lui Tudor Chirilă după blinde-uri, însă în KOs a pierdut lupta în fața lui Bogdan Ghirău – iar Irina Rimes a salvat-o. În Confruntări a luptat contra unui alt concurent ”furat” de Irina de la Tudor – Mădălin, iar Jasmina Răsădean a câștigat, mergând în live-uri.

Finaliștii de la Vocea României vin în direct la Europa FM, luni, în Clubul de Seară

Ediție Specială Clubul de Seară, luni, de la ora 19:00, când Toader Păun îi va avea alături, timp de două ore, pe cei patru finaliști ai acestui sezon Vocea României. După emoțiile trăite alături de o țară întreagă în direct la PRO TV, îi vom cunoaște și altfel pe Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan .

Vineri seara s-au ales finaliștii Vocea României 2019, iar acum vom avea ocazia să-i cunoaștem mai bine și să le aflăm poveștile în transmisiune directă la Europa FM și pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Vocea României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS