Cine este Elena Bozian, din echipa Horia Brenciu, care merge în finala Vocea României 9

Elena Bozian se poate spune că este cea mai norocoasă concurentă dintre toți finaliștii de la Vocea României 2019. În afară de prietenul ei, nu știa nimeni că s-a înscris la Vocea României. A dorit să poată demonstra că are voce indiferent dacă toți cu care se lupta ar fi avut studii și experiență pe o scenă. Mărturisea că toată lumea a descurajat-o. Și acasă, dar și la muncă i se spunea si renunțe la visul ei, că este imposibil și că nu este suficient de talentată. În audițiile pe nevăzute s-a întors doar Horia Brenciu, așa că a mers în echipa lui și apoi pare că a demonstrat tuturor că-și poate croi drumul către finala Vocea României folosind fix talentul în care cei din jurul ei nu credeau.

Elena Bozian este din Pitești și este inginer economist – specialist în documentație studii. Se ocupă de cataloagele de piese din service-uri și în prezent este angajată la Uzina Mioveni – Dacia. A terminat Politehnica- facultatea de Mecanică și Mecatronica – la profilul inginerie economică.

Mai are trei frați, dintre care doar unul inginer. Al doilea frate este recrutor, iar sora lucrează ca asistentă. Mama este infirmieră la spitalul din Pitești, iar tatăl este pensionar, după ce a facut infarct în urmă cu câteva luni luni.

Porecla ”Adele” vine din anii de liceu. Elena Bozian a cântat în clasa a X-a la un concurs în liceu, unde a luat chiar locul întâi. Atunci a cântat o piesă de la Adele și s-a descurcat atât de bine încât așa i-a rpmas porecla în liceu.

Finaliștii de la Vocea României vin în direct la Europa FM, luni, în Clubul de Seară

Ediție Specială Clubul de Seară, luni, de la ora 19:00, când Toader Păun îi va avea alături, timp de două ore, pe cei patru finaliști ai acestui sezon Vocea României. După emoțiile trăite alături de o țară întreagă în direct la PRO TV, îi vom cunoaște și altfel pe Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan .

Vineri seara s-au ales finaliștii Vocea României 2019, iar acum vom avea ocazia să-i cunoaștem mai bine și să le aflăm poveștile în transmisiune directă la Europa FM și pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Vocea României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS