Confidenţialitate

Cine este Dragoș Moldovan, din echipa Tudor Chirilă, care merge în finala Vocea României 9

Finala Vocea României 9, care va avea loc peste o săptămână, va aduce o confruntare a vocilor live între patru tineri. Echipa Tudor Chirilă îl trimite pe Dragoș Moldovan în finala Vocea României 9.

Dragoș Moldovan este din Timișoara și a studiat la liceul de Muzică, iar acum este student la Facultatea de Muzică – unde studiază chitara. A făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă de la început – după ce a întors 4 scaune și fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă.

Bunicul său a cântat muzică de operă, în timp ce părinții lui nu au nicio legătură cu domeniul muzical. Tatăl este graphic designer iar mama lucrează la Poșta Română. Mai are doua surori mai mici, dar e singurul din familia sa cu o pasiune atât de puternică pentru muzică. A descoperit rockul la 7 ani, când și-a strâns bani din colindat și a cumparat prima chitară. Își dorește să aibă o piesă pe care s-o cânte toți, iar Vocea României ar putea fi calea către împlinirea visului.

Dragoș Moldovan cântă în 3 trupe – în două cu vocea și în una doar la chitară. Modul în care i-a impresionat pe jurați și telespectatorii PRO TV în semifinala de vineri are legătură strânsă cu trupele în care activează și în care a început să-și cizeleze talentul. Una dintre trupe e heavy metal iar una este de hard rock.

Dragoș Moldovan are și o poveste incredibilă de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos, luând prin surprindere și medicii. Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%, iar concurentul de la Vocea României Dragoș Moldovan a avut șansa să fie printre cei norocoși. O șansă pentru care spune că îi mulțumește lui Dumnezeu și care-l face să se simtă ca renăscut.

Pe lângă muzică, Dragoș Moldovan se simte foarte atașat de animale. Este și dresor de câini și face acest lucru cu la fel de multă pasiune pe cât a reușit să arate pe scena de la Vocea României. În momentul în care s-a trezit din comă, prima întrebare a fost despre cățelul care se afla cu el în mașină la momentul accidentului.

Finaliștii de la Vocea României vin în direct la Europa FM, luni, în Clubul de Seară

Ediție Specială Clubul de Seară, luni, de la ora 19:00, când Toader Păun îi va avea alături, timp de două ore, pe cei patru finaliști ai acestui sezon Vocea României. După emoțiile trăite alături de o țară întreagă în direct la PRO TV, îi vom cunoaște și altfel pe Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan .

Vineri seara s-au ales finaliștii Vocea României 2019, iar acum vom avea ocazia să-i cunoaștem mai bine și să le aflăm poveștile în transmisiune directă la Europa FM și pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Vocea României.