Christian Bale vizitează la spital răniţii din atentatul de la premiera Batman

Actorul Christian Bale, interpretul lui Bruce Wayne/Batman, s-a arătat solidar cu suferinţa celor care au fost răniţi la premiera filmului ‘Cavalerul negru: Legenda renaşte’ din Aurora – Colorado.

12 oameni au fost ucişi, printre care şi o fetiţă în vârstă de şase ani, şi peste 50 au fost răniţi săptămâna trecută, când un om înarmat a deschis focul într-un cinematograf, la premiera noului film ‘Cavalerul negru: Legenda renaşte’.

Autorul atentatului, James Holmes, a fost prins, el declarând ca a încercat să-l provoace pe Batman prin gestul său.

Christian Bale, actorul care întruchipează personajul Batman în noul film al seriei, a fost în vizită într-un spital din Denver, unde se află o parte din victime. Unul dintre cei răniţi, un adolescent a publicat pe Facebook o fotografie cu el şi actorul, arătându-se încântat de gest.

‘Cuvintele nu pot exprima groaza pe care o simt. Nu cred că pot înţelege cu adevărat durerea şi supărarea victimelor şi a celor apropiaţi lor, dar inima mea este alături de ei’, declarase public Christian Bale, vineri. Legat de vizita sa la răniţii internaţi în spital, actorul nu a dorit să comenteze.