Chelsea Londra – Atletico Madrid 1-3

Mai mult, spaniolii au rasturant rezultatul dupa ce echipa lui Mourinho a deschis scorul in minutul 36 prin Fernando Torres, care nu s-a bucurat pentru reusita impotriva formatiei la care s-a lansat.

Adrian Lopez a egalat chiar inainte de pauza iar in repriza secunda Chelsea a fost incapabila sa treaca la conducerea jocului si a mai incasat doua goluri: primul din penalty, in minutul 61 de la Diego Costa iar al doilea 10 minute mai tarziu de la Arda Turan. Amintim, in tur a fost 0-0. Echipa lui Diego Simeone este singura care inscrie sezonul acesta pe Stamford Bridge mai mult de doua goluri.

Jose Mourinho a spus ca interventia salvatoare a lui Courtois la ocazia lui Terry urmata imediat de penaltyul acordat oaspetilor au fost momentele decisive ale meciului dar a recunoscut ca ibericii au fost mai buni si meritat calificarea pentru ca formeaza o echipa adevarata.

Pe 24 mai la Lisabona, Atletico o va infrunta pe Real Madrid in prima finala a Ligii Campionilor intre doua echipe din acelasi oras.