Charlize Theron va juca în următorul film din seria ”Furios şi iute”

Charlize Theron va juca în cel de-al optulea film din seria ”Furios şi iute”, în care, potrivit presei internaţionale, actriţa sud-africană va interpreta un personaj negativ, informează contactmusic.com.

După ce a jucat un rol solicitant din punct de vedere fizic în cel mai recent film din franciza ”Mad Max”, vedeta sud-africană a semnat un contract avantajos pentru a juca şi în următorul opus – al optulea – al seriei ”Furios şi iute”, ce va fi regizat de F. Gary Grey.

Informaţia, vehiculată în presa americană în ultimele săptămâni, a fost confirmată, joi, de revista Variety.

În prezent, Charlize Theron filmează pentru pelicula ”The Huntsman: Winter’s War”.

Lungmetrajul ”Furios şi iute 7”, lansat pe marile ecrane în 2015, este primul film din trilogia finală a acestei francize.

Următorul opus, ce va fi lansat în 2017, îi va avea în distribuţie pe actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson şi Tyrese Gibson. În acelaşi film va fi prezent şi Jason Statham, care va interpreta încă o dată personajul Deckard Shaw.

Acest film, al cărui titlu provizoriu este ”Fast 8”, va include toate personajele principale ale francizei, mai puţin Paul Walker, care a murit în urma unui accident de automobil, în 2013.

Filmul ”Furios şi iute 7”, lansat după moartea actorului Paul Walker, a beneficiat de prezenţa celor doi fraţi ai starului, Caleb şi Cody Walker, care au acceptat să joace în scenele pe care le mai avea de turnat fratele lor.

Primele şapte filme din franciza cinematografică ”Furios şi iute” au generat împreună încasări de 3,9 miliarde de dolari pe plan mondial.

Charlize Theron, născută pe 7 august 1975, este un fost model profesionist, cu dublă cetăţenie – americană şi sud-africană -, care s-a remarcat în mai multe filme produse la Hollywood, precum ”Pact cu Diavolul”, ”Jaf în stil italian”, ”Cu capul în nori”, ”Hancock”, ”În valea terebinţilor” şi ”Urma scapă turma”.

A impresionat cu rolul din pelicula ”Monster” (2003), pentru care a câştigat premiul Oscar, Ursul de Argint la Berlin, Globul de Aur şi Screen Actors Guild Award.