Cercetătorii de la Academia Deşteptarea au dovedit ştiinţific faptul că mergem la Campionatul Mondial, în Brazilia

Cercetatorii nostri matinali au descoperit care sunt atuurile nationalei Romaniei la meciurile de baraj, indiferent de numele adversarului.

Academia Deşteptarea a realizat, luni, o listă completă cu atuurile naţionalei României la meciurile de baraj, indiferent de numele adversarului:

– Tunsoarea lui Piturca – atat de demodata incat inspira frica. Este important ca adversarul sa fie intimidat inca de la primul contact. Frizura selectionerului in combinatie cu o frunte incruntata devine letala. Parul lins al lui Ronaldo va face matreata instant daca vede bretonul lui Pituca.- Scutul anti-racheta. Fotbalul e geopolitica. Victor Ponta e microbist, premierul pleaca in America, americanii stapanesc lumea, ne calificam. Daca nici acum nu putem conta pe sprijinul americanilor, atunci cand? Americanii nu vor lasa o tara amarata din balcani sa intre in depresie. Mergem la mondial, facem o noua generatie de aur si-o impartim apoi cu canadienii de la RMGC. Pe durata mondialului se pot exploata gaze de sist. Pe greci ii amenintam oricum cu schimbul de tricouri.

– Fetele lui Mazare. Meciul de pe teren propriu il jucam acasa la primarul Constantei – oras recunoscut si cu numele de Mica Copca-Cabana. Piturca va chema la lot doua selectionate: Una cu jucatori de nationala si alta cu cele mai bune dansatoare de la cluburile autohtone. Inainte de meciul oficial, le propunem adversarilor un amical cu selectionata de club, antrenata de Radu Mazare si Gabi Tamas. In acest meci daruirea va fi totala. Daca adversarii nu vor fi darmati apelam la ultima solutie: Dana Grecu si Silviu Manastire vor canta imnul. Intre timp, primarul va trage liniile…