Cenușăreasa, repovestită de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg

Ansamblul de Sat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revine, în 7 decembrie, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca, cu ‘Cenușăreasa’, un spectacol care a vrăjit o lume întreagă.

Cu o poveste mai potrivită ca niciodată pentru a fi transpusă pe gheață și în costume de un rafinament aparte care valorează 250.000 de dolari, Ansamblul de Sat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg revine, în 7 decembrie, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca, cu ‘Cenușăreasa’, un spectacol care a vrăjit o lume întreagă.

Sfidând gravitația, Cenușăreasa, zâna cea bună, mama vitregă, fiicele ei și celelalte personaje vor spune povestea lui Charles Perrault într-un vârtej amețitor de sărituri Axel, salturi Rittberger și dublu Lutz şi piruete grațioase.

Spectatorii vor fi martorii unei coregrafii fascinante, executate de zeci cei peste 30 de balerini-patinatori, mulți dintre ei foști campioni europeni sau mondiali la patinaj artistic. Scena Operei Române se va transforma într-un adevărat patinoar după ce aproape trei tone de gheață o vor acoperi în întregime.

Informaţii despre bilete sunt disponibile pe dieselclub.ro