Celine Dion, la un pas să rateze cel mai mare hit al ei

Daily Mail notează că artista a fost pe punctul de a refuza înregistrarea piesei ‘My Heart Will Go On’.

Piesa ‘My Heart Will Go On’, lansatp în 1997, a fost un real succces încă de la lansare, clasându-se pe locul întâi în mai toate topurile din lume. Mai mult, Celine Dion și James Horner, compozitorul piesei, au fost recompensați cu Oscar pentru cel mai bun cântec original. Dar, după cum a aflat publicaţia britanică Daily Mail, Celine Dion a fost pe punctul de a refuza înregistrarea piesei ‘My Heart Will Go On’. Ea s-ar fi răzgândit în ultimul moment, ceea ce avea să-i aducă cel mai de succes single al său, un hit vândut în peste 15.000.000 de exemplare în întreaga lume.

Succesul acestei piese o urmăreşte şi azi pe artistă, după cum arată un studiu internaţional publicat în 2013. Pe primul loc în TOP 10 cele mai bune melodii din filme se află Celine Dion cu ‘My Heart Will Go On’, piesă prezentă în coloana sonoră a filmului ‘Titanic’.

Piesa emblematică a ‘Titanicului’ dar şi a carierei artistei va putea fi ascultată în weekendul 29-30 martie la Europa FM, alături de cele mai frumoase piese din coloană sonoră a filmelor preferate ale ascultătorilor noştri.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.