Confidenţialitate

Celebrităţile deplâng moartea cântăreţei Dolores O’Riordan

Celebrităţile lumii aduc un ultim omagiu solistei The Cranberries, Dolores O’Riordan, care a încetat din viaţă luni, la vârsta de 46 de ani.

Trupa U2 a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi exprimă durere faţă de dispariţia artistei.

„Trupa este doborâtă, însă, desigur, cu toţii ne gândim acum la familia ei. Din vest a venit vocea asta ca o furtună – avea aşa o putere de convingere, dar putea vorbi cu fragilitatea din noi toţi. «Bel canto» din Limerick”.

Colegii de trupă ai lui Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Fergal Lawler şi Mike Hogan, au transmis şi ei un mesaj: „Suntem devastaţi de moartea prietenei noastre Dolores. A fost un talent extraordinar şi am fost privilegiaţi să facem parte din viaţa ei din 1989, când a pus bazele The Cranberries. Lumea a pierdut astăzi un adevărat artist”.

Actorul şi prezentatorul de televiziune James Corden a scris pe Twitter: „Am întâlnit-o pe Dolores O’Riordan când aveam 15 ani. Era amabilă şi drăguţă, am luat un autograf pe biletul meu de tren şi asta mi-a făcut ziua frumoasă. Avea o voce şi era o prezenţă uimitoare. Îmi pare atât de rău să aflu că a murit astăzi”.