Celebritățile aduc un omagiu actriței Debbie Reynolds

Mai multe vedete de la Hollywood și-au exprimat regretul la aflarea veştii morţii actriţei Debbie Reynolds, mama actriței Carrie Fisher, decedată cu o zi înainte.

Ellen DeGeneres, Mia Farrow, Bette Midler, Carol Channing şi Dwayne Johnson se numără printre vedetele care au adus un omagiu actriței Debbie Reynolds, despre care spun că este unul dintre ultimele talente adevărate de la Hollywood.

”Debbie Reynolds avea clasă. Era iubitoare, talentată, frumoasă. Îmi pare rău pentru cei care nu au avut ocazia să o cunoască”, a scris fostul realizator TV Larry King.

Ellen DeGeneres a scris pe contul de Twitter: ”Nu-mi pot imagina prin ce trece familia lui Carrie Fisher şi Debbie Reynolds săptămâna aceasta. Transmit toată dragostea mea”.

Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa Carol Channing a transmis: ”Era frumoasă şi generoasă. Parcă ieri luam masa aici, în casă, şi discutam despre posibilitatea de a lucra împreună la un nou spectacol. Am atât de multe amintiri dragi cu ea la Teatrul McCallum din Palm Springs. Atât de multe râsete. Rugăciunile mele merg la familia ei. I se va simţi lipsa”.

Actorul de comedie Rip Taylor a jucat cu Debbie Reynolds în Las Vegas timp de mai multe decenii. ”Am fost binecuvântat să lucrez cu această femeie remarcabilă aproape 50 de ani. Asta a dus la o relaţie unică. Era generoasă. O voi iubi mereu. Sunt devastat în seara asta”.

Cântăreaţa şi actriţa Bette Midler a mărturisit tot pe Twitter că îi este greu să accepte vestea: ”Debbie Reynolds tocmai a murit. Este prea greu să înţeleg. Frumoasă, talentată, devotată muncii sale, a urmat-o pe Carrie, care a murit acum câteva zile”

Cunoscut pentru rolul din ”Star Trek”, actorul George Takei a spus: ”Nimic nu este mai gre decât să îngropi un copil. Debbie a murit din cauza inimii sfărâmate, dar este cu fiica ei acum”.

”Această veste tristă mă face să vreau să o îmbrăţişez pe mama şi să nu-i dau drumul niciodată”, a scris şi Miley Cyrus pe contul său de Twitter.

Cunoscută mai ales pentru rolul său în comedia muzicală ‘Singin’ in the Rain’ din 1952, Debbie Reynolds s-a născut pe 1 aprilie 1932, la El Paso, în Texas.

Actrița a fost măritată cu Eddie Fisher, cântăreț și vedetă de televiziune.

Carrie Fisher s-a născut din căsătoria lor. Dar mariajul părinților săi a eșuat după patru ani, când Eddie Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor.

În 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar ca protagonistă a filmului ‘The Unsinkable Molly Brown’.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS