Confidenţialitate

Cele mai noi filme horror disponibile pe Netflix | GALERIE FOTO

În această toamnă, Netflix lansează o colecție înfricoșătoare, cu filme terifiante pentru pasionații de senzații tari.

Platforma Netflix propune o listă de filme de groază, pline de suspans și învăluite în mister, care te țin cu sufletul la gură și sunt gata să stârnească țipete de groază.

#Alive

Oh Jun-u se trezește și găsește un mesaj de la mama lui, care îi spune că familia a plecat în vacanță fără el. El pornește televizorul și prezentatorul știrilor anunță că un virus se răspândește la nivel național, cei infectați manifestând semne de canibalism. Dintr-o dată, wifi-ul este deconectat și tot ceea ce Jun-u poate auzi este mesajul tatălui său, spunându-i că trebuie să rămână în viață. Lumea o ia razna și totul este distrus de zombi. După mai mult de 15 zile fără nicio conexiune socială, Jun-u observă o rază laser care vine din afara ferestrei balconului său. Kim Yu-bin, care locuiește de cealaltă parte a complexului de apartamente, este sursa laserului. Ei încearcă să comunice folosind semnale, hotărâți să găsească modalități de evadare din complexul de apartament acum plin de zombi.

The Babysitter: Killer Queen

La doi ani după ce a învins un cult satanic condus de babysitter-ul său, Bee, Cole continuă să fie bântuit de evenimentele oribile din acea noapte. Toți cei din viața lui cred că și-a pierdut mințile de când Bee și toți prietenii ei au dispărut, ceea ce face povestea lui Cole greu de crezut. Încă este îndrăgostit fără speranță de vecina și cea mai bună prietenă a lui, Melanie – singura care crede povestea lui -, care îl convinge să uite trecutul și să vină la o petrecere dată lângă un lac din apropiere. Dar când vechii dușmani se întorc neașteptat, Cole trebuie din nou să depășească forțele răului și să supraviețuiască nopții.

The Paramedic

După ce un accident îl lasă paralizat și într-un scaun cu rotile, adâncindu-se în depresie, incapabil să facă față noii sale vieți, Angel decide să se răzbune pe cei care, în ochii lui, l-au trădat – mai ales pe femeia care l-a părăsit când avea cea mai mare nevoie de ea.

The Binding 

În timp ce o vizitează în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

Vampires vs. The Bronx

Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) își petrece fiecare Halloween asigurându-se că locuitorii din orașul său natal, Salem, sărbătoresc în siguranță și joacă conform regulilor. Anul acesta însă, un criminal evadat și un nou vecin misterios îl țin pe Hubie în alertă. Când oamenii încep să dispară, depinde de Hubie să convingă poliția (Kevin James, Kenan Thompson) și locuitorii orașului că monștrii sunt adevărați și numai el îi poate opri. Hubie Halloween este o comedie de familie despre un erou improbabil, cu o distribuție de cinci stele, incluzându-i pe Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi și Maya Rudolph, și produs de Happy Madison.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Când liceana Kelly Ferguson (Tamara Smart) acceptă cu reticență să-l îngrijească pe Jacob Zellman (Ian Ho) de Halloween, ultimul lucru la care se așteaptă este să fie recrutată de o societate internațională secretă de babysitteri care protejează copiii cu puteri speciale de monștri. Pentru a-l ști pe Jacob în siguranță, Kelly face echipă cu inteligentul vicepreședinte al organizației, Liz Lerue (Oona Laurence), geniul tehnologic Berna Vincent (Troy Leigh-Anne Johnson), expertul în monștri, Cassie Zhen (Lynn Masako Cheng), și maestrul în poțiuni, Curtis Critter (Ty Consiglio), pentru a învinge un Boogeyman cunoscut sub numele de “Marele Guignol” (Tom Felton), o vrăjitoare plină de farmec numită “Peggy Drood” (Indya Moore) și legiunea lor de monștri misterioși. Bazat pe prima parte a popularei serii de cărți cu același nume a lui Joe Ballarini, A Babysitter’s Guide to Monster Hunting, filmul este regizat de Rachel Talalay, produs de Ivan Reitman și Amie Karp, cu Naia Cucukov, Tom Pollock și Ilona Herzberg ca producători executivi. Alessio Scalzotto, Tamsen McDonough, Ashton Arbab, Crystal Balint și Ricky He joacă, de asemenea, în această aventură plină de acțiune despre cum lucrul în echipă te poate ajuta în a-ți depăși temerile.

Rebecca

După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas).

Cadaver

Cadaver este un film horror psihologic norvegian care ne duce într-o călătorie în care omenirea este pusă la încercare. După un dezastru nuclear în urma căruia foametea guvernează, Leonora (Gitte Witt), Jacob (Thomas Gullestad) și fiica lor, Alice (Tuva Olivia Remman), sunt la limita supraviețuirii. Într-o zi, hotelul din oraș invită supraviețuitorii să participe la o piesă de teatru, oferindu-le de mâncare, ca un efort caritabil pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Lăsată fără alegere, familia celor trei decide să meargă la hotel, unde directorul, Mathias (Thorbjørn Harr), prezintă întregul hotel ca fiind chiar scena unde se va juca piesa de teatru. Participanților li se oferă măști pentru a-i deosebi de actori, dar spectacolul ia o turnură stranie atunci când membrii publicului încep să dispară. Linia dintre realitate și teatru se estompează rapid, până când Alice dispare în fața lui Leo și Jacob și nu mai există loc de îndoială: ceva nu este în regulă cu hotelul lui Mathias.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna.

His House

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

The Day of the Lord

Menéndez este un preot pensionar care locuiește într-un apartament întunecat și deteriorat, întorcând spatele lumii. El suferă de o criză de credință și este bântuit de coșmaruri oribile și de fapte din trecutul său care îl torturează.

Într-o zi, primește o vizită de la Sebastián, un vechi prieten care cunoaște trecutul lui Menéndez. El susține că fiica sa este posedată de diavol și îi cere ajutorul lui Menéndez pentru a o exorciza, deși este bine conștient de metodele agresive pe care le folosește preotul.

Împins de insistențele lui Sebastián și de conflictul său interior, Menéndez ia acest caz ca o șansă la mântuire. El are un nou scop în viață, dar este ea într-adevăr posedată sau va suferi o tortură fără sens?