Cele mai importante trupe private de teatru – în București, între 4 și 10 noiembrie

‘Festivalul Național de Teatru INDEPENDENT’ – prima ediție -începe luni. 15 spectacole intră în competiție, alte 25 vor fi prezentate pe scenele teatrelor private din București. Aflați mai multe duminică, 3 noiembrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’.

A venit rândul trupelor de teatru private din România să se reunească în primul ‘Festival Național al Teatrului Independent’.

Luni, 4 noiembrie, se dă startul: 15 spectacole vor intra în competiție iar alte 25 vor fi prezentate în secțiunea ‘OFF’ pe scenele private din București, între care cele de la Teatrul Godot, Teatrul Luni, Teatrul Act, Scena, UnTeatru, APROPO și ARCA.

Pînă pe 10 noiembrie, puteți vedea spectacole realizate de trupe din Iași, Sibiu, Timișoara, Cluj, Craiova și Sfântu Gheorghe.

Oficial, festivalul se deschide, luni, la ora 14.00, cu o dezbatere despre actorii din trupele independente la care vor participa, între alții Maia Morgenstern și Radu Afrim.

Ascultați un interviu cu directorul artistic al ‘Festivalului Național de Teatru Independent’, Daniel Popa – duminică, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ – AUDIO.