Cele mai frumoase colinde Madrigal, video pe europafm.ro (VIDEO)

În Ajunul Crăciunului, Europa FM vă oferă înregistrările video ale concertului extraordinar Madrigal din Garajul Europa FM

Corul Naţional de Cameră Madrigal le-a oferit ascultătorilor Europa FM o eperiență memorabilă în Garajul Europa FM, pe 10 decembrie.

Acum, cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, europafm.ro vă prezintă câteva înregistrări video ale unora dintre cele mai frumoase colinde interpretate live de Madrigal.

Madrigal – Shchedryk

Madrigal – Vine Crăciunu’ pe sară

Madrigal – O ce Veste Minunată

Corul Madrigal a fost înfiinţat în anul 1963, de reputatul dirijor Marin Constantin, şi a susţinut până în prezent concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America şi Asia.

În anul 1992, după înregistrarea a peste 40 de discuri şi promovarea artei la cele mai înalte niveluri, corul a fost inclus pe lista patrimoniului imaterial UNESCO.

La cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional ‘George Enescu’ (2013), Corul Madrigal a primit diploma şi trofeul UNESCO ’50 de ani de excelenţă în patrimoniul muzical universal’, din partea Federaţiei Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor pentru UNESCO din Europa şi America de Nord, în semn de omagiu şi recunoaştere a întregii activităţi desfăşurate.