Confidenţialitate

Cele mai cunoscute hobby-uri ale actorilor de la Hollywood (P)

Mulți actori de la Hollywood preferă să se detașeze complet când nu sunt la filmări și au hobby-uri diverse, de la arhitectură la poker, până la colecționarea unor păpuși și scrimă.

Iată care sunt hobby-urile unora dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood:

Brad Pitt, pasionat de arhitectură și artă

Actorul și producătorul american are o mare pasiune pentru arhitectură, design interior, dar în același timp colecționează și obiecte de artă metalice. “Sunt cu adevărat interesat de arhitectură și design. Dă-mi orice și eu voi face un proiect. Sunt un pic nebun cu treaba asta”, a spus Brad Pitt într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani. De altfel, după puternicul uragan Katrina el a proiectat câteva locuințe, pe lângă donațiile pe care le-a făcut.

Brad Pitt a câștigat două premii Oscar, pentru contribuția din filmele 12 Years a Slave (2014) și Once Upon a Time în Hollywood (2020). El mai are alte cinci nominalizări. Totodată, actorul american a mai câștigat un premiu BAFTA și două Globuri de Aur.

Ben Affleck, între politică și poker

Cunoscutul actor a recunoscut că urmărește cu atenție lumea politică, ba chiar a participat la diverse întâlniri. Orientarea sa este liberală. Affleck a recunoscut la un moment dat că și-ar dori să candideze pentru un loc în Congresul SUA. Dincolo de pasiunea pentru politică, el este pasionat și de jocuri de noroc. Preferă să joace Poker Online și în varianta clasică, dar și blackjack. A participat la mai multe turnee și a avut rezultate foarte bune, fiind unul dintre cei mai buni actori pasionați de poker. De altfel, a luat și parte la celebrele jocuri organizate de Molly Bloom, alături de alte celebrități precum Matt Damon sau Leonardo DiCaprio.

Ben Affleck are două premii Oscar, pentru Good Will Hunting (1998) și Argo (2013). De asemenea, mai are două premii BAFTA și trei Globuri de Aur. Este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood și, pe lângă aceste filme, a mai jucat în titluri precum The Town, Runner Runner, Gone Girl, Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad și Justice League.

Johnny Depp e pasionat de păpuși

Poate părea ciudat, dar Johnny Depp are o întreagă colecție de păpuși. Cele mai multe sunt din seria Barbie, multe ediții limitate. Dar are și păpuși cu Donny și Marie Osmond, Beyonce, membrele Destiny’s Child, Elvis Pressley și multe altele. Pentru a fi și mai inedit, în urmă cu câțiva ani, când Lindsay Lohan era în arest la domiciliu, el i-a atașat păpușii aferente o brățară la gleznă.

Depp are trei nominalizări la Premiile Oscar, la categoria cel mai bun actor într-un rol principal, pentru Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2004), Finding Neverland (2005) și Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2008). A mai avut două nominalizări la Premiile BAFTA și zece la Globurile de Aur. A câștigat un singur Glob de Aur însă, pentru rolul din Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street.

Will Smith se duela cu Tom Cruise la scrimă

Într-un interviu acordat în urmă cu mai bine de zece ani pentru Daily Mirror, Will Smith a dezvăluit că obișnuia să se dueleze la scrimă cu Tom Cruise. Uneori îi asista inclusiv fostul fotbalist David Beckham. “Tom avea o cameră în care se antrena. Nu ne mulțumeam doar să petrecem timp impreună, așa că am găsit această soluție pentru a fi și mai interesant. Împreună cu David mergeam acasă la Tom și ne duelam la scrimă. Era foarte amuzant”, a dezvăluit Will Smith.

Actorul, care este cunoscut și pentru cariera muzicală, a avut două nominalizări la Premiile Oscar, pentru rolurile din Ali (2002) și The Pursuit of Happyness (2007). De asemenea, a mai avut cinci nominalizări pentru Globurile de Aur.

Bruce Willis e pasionat de box și baschet

Lui Bruce Willis îi place sportul, iar preferatele sale sunt boxul și baschetul. De altfel, încearcă din răsputeri să ajungă la cele mai importante gale de box din lume. În filmul Pulp Fiction, Willis a interpretat inclusiv rolul unui pugilist. Nu este clar dacă pasiunea i se trage de acolo, dar putem spune că boxul este unul dintre sporturile sale preferate. Iar la baschet este un fan înrăit al formației New Jersey Nets.

Printre cele mai cunoscute filme din cariera lui Bruce Willis sunt seria Die Hard, The Expendables, Red, Armageddon și Pulp Fiction.