Cele mai ciudate cazuri de partaj la divorţ, dezvăluite în Deşteptarea

Când dragostea nu mai leagă doi oameni, aceştia ajung la separare, dar şi la discuţii care, văzute din afară, sunt bizare şi amuzante.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au descoperit, miercuri, că siteul Reddit ascunde o sumedenie de dezvăluiri amuzante din procesele de divorţ la care au au asistat avocaţii şi mediatorii americani.

Printre cele mai ciudate cazuri semnalate de aceştia, un client care a zgâriat cu şmirghel şi cu cheia un Maserati care îi fusese oferit fostei partenere în urma hotărârii judecătoreşti, doar din ură pentru femeie.

Un mediator a relatat un caz în care unui cuplu i-a luat o oră şi jumătate să-şi împartă proprietăţile personale, banii, proprietatea şi custodia fiului lor în vârstă de şase luni. Tot restul zilei, timp de încă vreo 4 ore, s-au certat asupra modului în care vor petrece timpul cu animalul familiei, un câine. În dreptul copilului, au notat «după cum se pun de acord», însă în dreptul câinelui au desenat un tabel extins, cu cine-l va lua în vacanţe şi ore stricte de luare în custodie şi returnare. ‘Mi-e ruşine că am luat parte la aşa ceva’, mărturisea mediatorul în articolul răspândit prin siteul Reddit.

Pornind de la o listă publicată de Adevărul, matinalii Europa FM şi-au extins căutarea şi au descoperit că la despărţire oamenii ajung să pună preţ pe lucruri dintre cele mai ciudate.

Click aici pentru a reasculta cele mai tari momente din emisiunea Deşteptarea de la Europa FM