Cele mai bizare mărci înregistrate în România

Profit.ro a făcut o listă cu cele mai bizare mărci înregistrate în România.

”Descântecul Săptămânii”, ”Fuga de Strigoi”, ”Mama mea gătește cel mai bine”, ”O mărit pe mama soacră”, ”Șprițificator” sau ”Pupicul de noapte bună” au fost înregistrate în acest an.

Denumirile au fost înregistrate în Buletinul oficial de proprietate industrială, publicat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Există mărcile “La Poarta Raiului”, “Al 9-lea Cer”, “Focul sacru” sau “Noua Ordine Vibrațională”, o marcă din domeniul educației/cercetării, înregistrată în martie 2015.

Există “Mama mea gătește mai bine” și “Zdravăn moldovenesc, crescut de pământ, pui moldovean, crescut agale în 61 de zile și oleacă”. Sună bizar, însă aceasta pare să dezvăluie o adevărată strategie de marketing cu care o firmă din Vaslui încearcă să se poziționeze strategic pe piață.

Și cum o mâncare bună merge cu o băutură pe măsură, anul acesta s-au înregistrat mărcile “Șprițificator”, “Plăceri răcoritoare” și, bineînțeles “Dracoola”.

Există “Ospățul zeilor”, “Eden Juice” și “Școala legumelor”.

“Dorel” e marcă înregistrată de către două companii, pe 6 clase de produse și servicii.

Există “Bărboși Barba cum laude din 2013” și “Leii din Bănie Craiova”.

“Muzica la nuntă” este o marcă înregistrată în Maramureș, în vreme ce “Prinde-te-n dansul vieții” și “O mărit pe mama soacră” sunt alte două mărci înregistrate, la fel ca și “Drink party sleep repeat”.

”La temelia zilei de mâine” alături de “Specialiști în îmbinări armonioase” și “Scule Serioase”.

“Te iubesc” a devenit o marcă exclusivă ce aparține unei firme din Timiș.

Dar şi “Te iubesc SOFT & FRUITY limited edition Roșu demidulce”.

Nici sănătatea nu este un domeniu scutit de mărci cel puțin speciale. De la “Doctor în frumusețe” la “Abil cu durerea” și “Serviciu cu suflet”, se ajunge la “O viață fericită”.

Dar cea mai tare este asta: “Prof. dr. Marioara Godeanu extract purificat de rășină Mumie cu castan Damar General Trading”.