Confidenţialitate

Cele mai așteptate filme în 2016 – VIDEO

Anul 2016 se anunță a fi bogat în materie de filme, iar cinefilii așteaptă cu sufletul la gură câteva premiere care promit să bată record după record.

Printre actorii pe care îi vom vedea pe marile ecrane se numără Ben Affleck, Ben Stiller, Owen Wilson, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, dar și frumoasa româncă Mădălina Ghenea.

“The Hateful Eight”

Acțiunea filmului regizat de Quentin Tarantino se petrece imediat după Războiul Civil și îi are în prim plan pe cei opt fantastici: Marquis Warren, John “The Hangman” Ruth, Daisy Domergue, Chris Mannix, Bob, Sandy Smithers, Joe Gage și Oswaldo Mobray.

Din distribuția filmului fac parte: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Walton Goggins, Demian Bichir, Bruce Dern, Michael Madsen și Christoph Waltz.

https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

”Hail, Caesar!”

Acțiunea se petrece în anii ’50 și îl are în prim-plan pe Eddie Mannix, cel care este responsabil de buna reputație a vedetelor de la Hollywood. El trebuie să se asigure ca aceștia nu consuma alcool sau droguri.

În noul film al fraților Coen vom avea ocazia să-i vedem în rolurile principale pe Tilda Swinton, Scarlett Johansson sau Ralph Fiennes.

”Finding Dory”

Peștișorul albastru care a ajutat la reîntâlnirea dintre Nemo și tatăl său ajunge în acest nou film în centru atenției.

Acțiunea va avea loc de data aceasta de-a lungul coastei californiene, iar în poveste îşi vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei şi va învăţa între timp şi câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei. Vocea care o însuflețește în această peliculă pe simpatica Dory este cea a actriței și moderatoarei americane Ellen DeGeneres.

”The BFG”

Fimul spune povestea unei fetiţe, a reginei Angliei și a unui uriaş binevoitor, cunoscut sub numele de BFG, care pornesc într-o aventură ca să captureze uriaşii răi, care mănâncă oameni şi care au invadat lumea oamenilor.

”Zoolander 2”

După o perioadă de15 ani, talentele lui Derek, interpretat de Ben Stiller și ale lui Hansel, interpretat de Owen Wilson sunt din nou necesare pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu, jucat de Will Ferrell să distrugă lumea.

Din distribuție mai fac parte Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, Justin Bieber, Kanye West și românca Mădălina Ghenea.

”Batman V Superman: Dawn of Justice”

O peliculă în care Superman și Batman se întâlnesc pentru prima dată. Avem de-a face cu Ben Affleck, în rolul lui Batman, și cu actorul Henry Cavill, în rolul lui Superman, aflați între două vârste. Cei doi supereroi vor fi inițial în tabere adverse, însă un dușman redutabil îi va face să să unească în luptă.

”Fantastic Beasts and Where to Find Them”

Pelicula este un spin-off al îndrăgitei serii Harry Potter ce îl are ca personaj central pe magizoologul Newt Scamander, interpretat de actorul Eddie Redmayne. Newt Scamander este autorul cărţii ”Fantastic Beasts and Where to Find Them” din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts. Magizoologul călătoreşte pe tot globul pentru a colecta și studia creaturi fantastice, unele dintre ele deosebit de periculoase.