Confidenţialitate

Cele 3 criptomonede meme care au șansele să zguduie piața meme crypto (P)

Bitcoin a înregistrat o nouă creștere în ultima săptămână, atingând un maxim de peste 52.660 USD, această creștere având impact și asupra celorlalte criptomonede, în special asupra meme-coin-urilor. Ce ne putem aștepta de la meme criptomonede în zilele următoare?

Prin aspectul lor atrăgător ce ne reamintește (deseori) de personaje îndrăgite, reprezentările lor pe rețelele de socializare și promisiunile lor de divertisment. Aceste criptomonede cu capitalizare redusă atrag mai mulți oameni care speră să-și multiplice o mică investiție de zeci sau chiar sute de ori, printr-o simplă glumă. În acest articol îți prezentăm trei criptomonede de tip meme care demonstrează potențial destul de bun în materie de evoluție și profitabilitate potențială.

SMOG – lansare fresh pe piața meme-coin-urilor

Lansat pe 7 ianuarie anul acesta, adică acum puțin mai mult de o lună, memecoin-ul SMOG a desfășurat deja primul său airdrop. Strategia SMOG pare să fie de a răspunde la pofta nestăvilită pe care o au “agricultorii de airdrop-uri”, alocând respectiv 50% și 35% din cei 1.4 miliarde de jetoni totali pentru marketing, viralitate pe rețele, airdrop-uri și pentru implicarea comunității.

După cum se poate observa în graficul de mai jos, token-ul SMOG și-a atins primul său ATH acum doar două zile. Pe 10 februarie, prețul token-ului a crescut până la 0.08611 dolari pe unitate. Astăzi, a scăzut cu aproximativ 45%, valorând 0,047 de dolari. Cu toate acestea, trebuie să reținem că, la prețul actual, SMOG înregistrează o creștere de 120.4% față de cel mai mic preț al său.

Chiar dacă această fluctuație poate părea îngrijorătoare, trebuie să ne reamintim că este caracteristică unui meme criptomonedă să fie instabil, fie în scădere, fie în creștere. Cu toate acestea după faza sa inițială de creștere rapidă, SMOG s-a stabilizat și a găsit un nivel minim al prețului.Cu peste 14.600 de deținători care dețin acum tokenul și un volum de tranzacționare de 385,731 de dolari în ultimele 24 de ore, este clar că există un interes puternic care ar putea determina o creștere viitoare a SMOG.

Pe site-ul oficial se declară că SMOG prevede cel mai mare airdrop din toate timpurile pe blockchain-ul Solana. Pentru a fi eligibil, este necesar să faci conexiunea cu ecosistemul SMOG folosind un portofel activ pe Solana precum Phantom. Însă, trebuie de recunoscut că SMOG are o competiție acerbă cu BONK și WIF (concurenți direcți).

Investește în SMOG

Va putea PEPE depăși ATH-ul său în favoarea unui nou bullrun?

Primăvara anului 2023 a fost remarcată de explozia criptomonedei meme PEPE. În timpul ATH-ului său, token-ul cu remarcabilul cap de broască țestoasă, avea o capitalizare de piață de peste 2 miliarde de dolari. Astăzi, aceasta se apropie de 534 de milioane de dolari. Atunci când analizăm performanța globală a acestui meme criptomonedă, observăm o creștere spectaculoasă de 1600% de la lansarea sa. Chiar și în ultimele 24 de ore a înregistrat o creștere cu 14 % atingând prețul de 0,0512 dolari pe piață.

Întrebarea pe care și-o pun pasionații și investitorii în criptomonedele meme este următoarea: poate PEPE să explodeze din nou și să își învingă recordul?

În acest sens, indicatorul zilnic de RSI prezintă semnale de creștere. Deși nimeni nu poate răspunde la această întrebare, nu este exclus ca, în favoarea unui bullrun – să apară mulți susținători pentru un nou ciclu ascendent care ar putea începe odată cu înjumătățirea Bitcoinului. Deci se poate crede ca PEPE să recâștige popularitatea și să atragă capitalul din ecosistemul criptomonede meme pe Ethereum.

Meme Kombat poate câștiga bătălia criptomonedelor meme?

Meme Kombat, platforma de jocuri inovatoare care permite parierea pe luptele populare ale celor mai amuzante meme-uri de pe rețelele sociale, continuă să atragă atenția chiar dacă pre-vânzarea jetonului MK nu s-a încheiat deocamdată. Recent s-au investit peste 8.6 milioane de dolari în proiect, astfel obiectivul stabilit de 10 milioane pare deci realizabil. În timpul acestei pre-vânzări, 50% din oferta totală de jetoane MK sunt destinate investitorilor.

 

Deși platforma nu este încă operațională, proiectul Meme Kombat permite totuși deținătorilor de jetoni MK să-i stake pentru a câștiga recompense. APY-ul actual este de 107%. Nu doar că MK vine cu o beneficii subiacente, având în vedere că alimentează platforma GameFi/GambleFi palpitantă a Meme Kombat, dar deținătorii de BONK migrează chiar către MK datorită potențialului său uriaș de venit pasiv.

Cu toate că are o capitalizare de 33,5 milioane de dolari și BONK de 850 de milioane, dacă $MK poate ajunge la capitalizarea de piață a lui BONK, asta ar însemna recompense de cel puțin 25x. Conform foii de parcurs afișată pe site-ul Meme Kombat, lansarea platformei este programată pentru acest prim trimestru.

Cumpără Meme Kombat

Gânduri finale

Aceste trei memecoins  – SMOG, PEPE și Meme Kombat – au toate potențialul de a fi de succes în viitorul pieței criptomonedelor meme. SMOG a atras atenția cu un airdrop masiv și strategia de marketing, PEPE a demonstrat deja o creștere semnificativă și o susținerea masivă a comunității. Totodată, Meme Kombat se bucură de un interes crescut, datorită platformei sale inovatoare și a potențialului său de venit pasiv.

Investește în SMOG