Confidenţialitate

Cel mai mare simultan de turnee de tenis din țară va avea loc în luna mai

România Joacă Tenis, cel mai mare simultan de turnee de tenis din tara, dedicat amatorilor, va mobiliza pentru două zile, pe 11 și 12 mai, cei mai pasionați participanti.

Proiectul, coordonat de circuitul Tenis Partener, include 25 de turnee care vor avea loc simultan în 23 de orașe, din țară și de peste Prut, în weekendul 11-12 mai. Se joacă în cele mai mari centre de tenis din țară, dar și în cluburi noi. Astfel, simultanul revine în orașe importante precum Sibiu, Deva și Mangalia.

România Joacă Tenis da startul acțiunii cu două turnee în București (Academia de Tenis Herastrau sși Politehnica) și două în Timișoara (Helios și CB Tennis).

Celelalte evenimente se vor șine în Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Brasov, Chisinau, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galați, Iași, Mamaia, Mangalia, Oradea, Petroșani, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Tulcea.

Simultanul însumează peste 100 de probe de simplu și peste 25 de dublu, cu peste 1.500 de meciuri în cel mai intens weekend din calendar.

Sunt prevăzute atât probe de simplu cât și de dublu, precum și pe categorii de vârstă și probe speciale pentru fete.

Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul tenispartener.ro