Confidenţialitate

Cei mai cool ochelari te fac să vezi mai bine reducerile de până la 70% de Black Friday la OPTIblu

Intră în concursul nostru de pe pagina de Facebook Europa FM și spune-ne în comentarii CUM arătau ochelarii care te-au făcut să te simți foarte COOL.

Trei descrieri inspirate vor câștiga la sfârșitul săptămânii câte un card cadou în valoare de 350 de lei de la OPTIblu, așa că ai șansa să fii chiar tu cel care-și va asorta ținuta cool cu o pereche de ochelari.

La Optiblu, Black Friday e TOATĂ luna noiembrie, iar reducerile sunt de până la 70% la toate produsele de pe site și din magazinele fizice, indiferent dacă vorbim despre ochelari de soare sau despre rame pentru ochelari de vedere.

Și sunt reduse chiar și brandurile premium! Iar la cumpărăturile online, transportul și returul sunt gratuite, indiferent de valoarea comenzii. Mai mult, consultatia de specialitate a vederii este oferita gratuit.

Așa că intră pe pagina de Facebook Radio Europa FM, participă la concursul nostru cool și, dacă te numeri printre câștigători, mergi în cel mai apropiat magazin Optiblu cu cardul cadou de 350 de lei și alege-ți ochelarii perfecți! Succes!

Regulamentul concursului