Cei mai buni barmani din lume pot fi de la Cluj, la competiția internațională De Kuyper Barfight 2015

Până pe 22 aprilie mai sunt doar 2 zile în care îi puteți vota pe românii de la Jaxx – Garajul cu Rock  pentru a participa în finala primei competiţii internaţionale pe echipe de preparare a cocktailurilor, De Kuyper Barfight 2015.

Marian Porumb, 29 de ani și 10 ani experiență în mixologie, Locul I la secțiunea mixologie a competiției internaționale indviduale de bartending De Kuyper Cup 2014, Katalin Bene, 28 de ani cu 8 ani experiență în prepararea cocktailurilor și ajutorul de barman Cosmin Ardelean, în vârstă de 24 de ani și cu un an experiență de bar, formează echipa Jaxx, singura echipă din România calificată, pe lângă alte 14 echipe din lume, pentru a participa în finala din Olanda a concursului De Kuyper Barfight 2015.

Băutura cu care s-a calificat echipa Jaxx este Jaxx Tulip, un cocktail delicios cu sirop de polen și mușețel, suc de grapefruit, suc de lamaie, bitter de ienupăr, lichior de lemongrass și De Kuyper Graan Jenever.

Petru a câștiga, pe lângă talent, mult exercițiu și inspirație, The Witch Bartender,  Katalin Bene spune că “este nevoie în primul rând de oameni pasionați. Fiecare membru din echipă trebuie să-și împărtășească cunoștințele, să știe să asculte și să se completeze bine unul pe celalalt.

Personalități diferite cu idei diferite, cu puncte forte diferite! Trebuie să se coordoneze bine între ei, să aibă imaginație, să nu le fie frică să greșească. Nici unul nu ar fi complet fără ceilalți.”

Aici îi puteți susține pe Jaxx cu un vot pentru ca România să apară pe harta bartendingului internațional: http://dekuyperbarfight.campagne-online.nl/detail/14 .

De Kuyper Barfight 2015

Competiţia internaţională online de preparare cocktailuri De Kuyper Barfight 2015 a fost lansată în 15 martie, de când barmanii profesioniști și amatori și-au putut demonstra abilităţile excepţionale de mixologie în combinaţie cu flair, concurând pentru marele premiu de 10.000 de euro şi titlul de cea mai bună echipă de barmani De Kuyper. Echipele formate din 2 până la 4 barmani, cu vârste peste 18 ani, au încărcat pe site-ul http://www.dekuyper.com/barfight filme de maxim 2 minute în care prepară un cocktail folosind lichioruri De Kuyper într-o manieră distractivă.

Dintre toate echipele înscrise la competiție brand-ambasadorii De Kuyper, Arno van Eijmeren şi Nicolas Saint-Jean, au selectat cele mai bune 15 video-uri. Din 7 aprilie toate cele 15 video-uri sunt publicate pe  platforma online, unde până pe 21 aprilie, publicul va putea să își voteze preferații.  Primele 5 echipe cu cele mai multe voturi se vor întâlni în data de 11 mai la Amsterdam pentru finala acestei competiții. Echipa câștigătoare va primi titlul de cea mai bună echipa de barmani din lume.

Regulamentul complet al concursului poate fi vizionat pe www.dekuyper.com/barfight în secțiunea “Start Here”. Daţi Like paginii https://www.facebook.com/dekuyper.ro  pentru a fi la curent cu evoluția voturilor.

Articole Similare