Ce surprize pregătesc Vlad Petreanu și George Zafiu în prima ediție Deșteptarea din 2015

Matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu revin de luni, 12 ianuarie, pe aceeași frecvență cu tine, în direct la Europa FM.

Vlad Petreanu și George Zafiu revin în forță la Europa FM de luni, 12 ianuarie. Prima ediție Deșteptarea din 2015 aduce mai multe surprize în cel mai așteptat program matinal radio.

După ora 7:00, direct din Garajul Europa FM, lui Vlad și George li se va alătura trupa VAMA. Tudor Chirilă a pregătit alături de colegii din VAMA un recital special în Deșteptarea, cu mai multe surprize pe care le păzește cu strășnicie.

Tot de luni, la Europa FM revine și concursul Dublu sau Nimic. Cultura generală și curajul sunt transformate, în Deșteptarea, în premii care pot ajunge până la 4.000 de euro săptămânal. Vlad și George promit întrebări ușoare în noul sezon al concursului Dublu sau Nimic, astfel încât să dea cât mai mulți bani ascultătorilor matinali de Europa FM.

George Zafiu și Vlad Petreanu, nerăbdători să revină în Deșteptarea

George Zafiu și-a exprimat pe Facebook nerăbdarea în legătură cu noul sezon al emisiunii Deșteptarea, promițând dimineți plăcute și în 2015: ‘Suntem însărcinați cu… voia bună!’. Vlad Petreanu a dat replica, mai în glumă, mai în serios: ‘Iar trebuie să fim cei mai buni…’.