Ce poezie ne-a spus, în direct în Deșteptarea, fetița din Vaslui care își dorea ”un piure cu carne” – VIDEO

Momente emoționante, joi, în Deșteptarea, când în studioul Europa FM a venit și Roxana, fetița din Vaslui care a emoționat întreaga țară după ce a mărturisit, într-un reportaj PRO TV, că dorința ei cea mai mare este ”un piure cu carne”.

Aflată acum într-o nouă casă, realizată prin eforturile Fundației ”Casa Share”, coordonată de ieșeanul Bogdan Tănasă, Roxana pare un copil mult mai fericit. Azi i-am spus că Europa FM o va ajuta să mobileze și echipeze noua locuință, astfel încât să se transforme în ”acasă”.

În studio-ul Europa FM, Roxana ne-a arătat că s-a pregătit de Crăciun cu o poezie scurtă, dar frumoasă, pe care speră să i-o spună și lui Moș Crăciun.

Până atunci, emoțiile ei s-au transformat și în emoțiile noastre, astfel încât cu greu ne-am abținut lacrimile în momentul în care Roxana a început să plângă, copleșită de toate trăririle pe care le trăiește în ultimele luni, de când povestea ei a devenit cunoscută.

Pe 15 octombrie a început turnarea fundației pentru noua casă a Roxanei. Cazul fetiţei de 9 ani din localitatea vasluiană Puşcaşi, care mergea flamândă la şcoală şi care visa la un piure cu carne şi salată a impresionat o lume întreagă, iar mobilizarea oamenilor din toate colțurile țării a făcut ca familia ei să primească o nouă șansă pentru o viață mai bună.

Totul se întâmplă prin eforturile Fundației ”Casa Share”, a cărei poveste am căutat să o descoperim în această săptămână la Europa FM.

Informații despre donații pentru Casa Share se pot găsi aici http://casashare.ro/doneaza/

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS