Confidenţialitate

Ce făcea Andreea Răducan acum 15 ani? – VIDEO

La 15 ani de Europa FM i-am invitat pe câţiva dintre cei mai apreciaţi artişti, sportivi şi oameni care-i inspiră pe alţii prin ceea ce fac să ne spună amintirile lor de acum 15 ani şi cum au descoperit Europa FM.

Andreea Răducan se afla în 2000 într-un punct important al carierei sale, după cum îşi aminteşte în interviul video acordat Europa FM. Experienţa de la Sydney, din 2000, i-a marcat viaţa Andreei Răducan.

Jocurile Olimpice Sydney i-au adus sportivei locul 1 la individual compus, dar Andreea Răducan a fost descalificată din cauza testelor pozitive pentru pseudoefedrină. I s-a retras atunci medalia de aur, dar a câştigat aur cu echipa şi locul 2 la sărituri. Chiar dacă anul a fost unul dificil pentru sportiva care a reuşit să cucerească o lumea întreagă, Andreea Răducan spune că 2000 a fost unul dintre cei mai frumoşi ani trăiţi până acum.

Adaugă şi povestea ta

Vrem să îţi aflăm povestea! Vrem să ne amintim împreună primii 15 ani de Europa FM! Cum ni s-au schimbat vieţile, cum am crescut şi ne-am dezvoltat împreună! Click aici pentru a răspunde şi tu la întrebare